наткасна ORANGE

Наткасна ORANGE стара повеќе 70 години, дел од моминска спална соба од дрвен материјал оплеменет со фурнир орев , редизајнирана со ретро портокалова боја со ногарки од бука масив . Наменета да се вклопи во сеакаков простор , од спална до работна соба па и во канцелариски амбиент за луѓе кои се спремни  да експериментираат во уредувањето …….

Димензии:

Должина: 42 см.

Ширина: 42 см.

Висина: 45 см.