комода SEDEF

Комодата SEDEF е стара повеќе од 60 год, изработена од дрво обложено со фурнир орев. Пред редизајнирање убао е истругана, потоа заштитена со квалитетен мат лак, додадени се ногари во интересна форма изработени од инокс и заедно со соодветните рачки добива современ изглед кој лесно може да се вклопи во модерен простор.

Димензии:

Должина: 140 см

Ширина: 45 см

Висина: 74 см