УСЛУГИ

URBAN OLD тимот е спремен да учествува во процесот на зачувување, освежување и редизајнирање на Ваши парчиња намештај кои за Вас имаат големо значење од емотивен аспект, парчиња кои што сте ги наследиле од Вашите најблиски и од кои не би сакале да се одвоите. Со редизајнирање на истите  ќе можете со задоволство да ги вклопите во  современиот простор во кој живеете и работите  а сепак да Ве подсетуваат на драги луге и случувања од минатото.

Задоволство ќе ни биде да учествуваме во процесот на разубавување на парче мебел од Вашето минато во современ дух.

Вашата доверба секогаш ќе ни биде поттик за тоа!
Дел од прозводите кои ги редизајниравме: