НАТКАСНИ

Dulce

Наткасната е од почетокот на 50-тите години на минатиот век, дел од спална соба, изработена од дрвен материјал обложена со фурнир орев. Редизајнирана е во нежна бебешко розева боја,додадени се ногарки од дрво-бука во натур боја дизајнирани да го модернизираат нејзиниот целокупен изглед.

Цена : 7.500,00den

Orange

Оваа наткасна е пар со наткасната Tirquoise, од истата спална соба, стара повеќе од 70 год. Редизајнирана е во ретро портокалова боја која е многу актуелна во спектарот на современи бои . Истото е изложено во салонот на PUBLIC ROOM кој се наоѓа на ул.50-та Дивизија бр.22 во Скопје

Цена : продадено

Tirquoise

Наткасната е од почетокот на 50-тите години на минатиот век, дел од спална соба, изработена од дрвен материјал обложена со фурнир орев. Редизајнирана е во топла тиркизна боја,додадени се ногарки од дрво-бука во натур боја дизајнирани да го модернизираат нејзиниот целокупен изглед.

Цена : продадено