мебел од дрво

Мебел од дрво

За која и да е комбинација на материјали при изработка на мебел, метал, стакло или пластика, во комбинација со природната убавина на дрвото се добива топлина и карактер во секоја просторија. Предностите на дрвениот мебел се непобитни.

 

Лесно одржување
Мебелот од дрво може да трае со генерации со минимална грижа. Едноставно избришете ја површината на дрвената површина и не дозволувајте вода или прашина да се таложат подолг временски период.

Декоративност
Со додавањето парче дрвен мебел, просторијата ќе го промени својот изглед и чувство. Дрвениот мебел нуди елеганција, шарм и софистицираност во секој простор

Вредност
Мебелот од дрво е повреден од другите материјали што се користат во производството на мебел. Урбан олд ја гарантира уникатноста на направениот редизајн врз секое парче мебел. Цената соодветствува со вложениот труд, идеи, материјалот за редизајн, а ќе ги искористите придобивките во годините што доаѓаат

Адаптибилност
Убавината на мебелот од дрво е тоа што секое парче мебел може да се редизајнира повеќе пати и секој пат да биде како ново .

Мебел од дрво