Маси

Biplane

Маса од 50-тите години на 20 век од Скопје, со 4 стилски ногари изработени од масив орев, со горна плоча изработена од медијапан со принт .Истругана и одозгора заштитена со мат лак. Масата е дел од колекцијата која го носи името на Amelia Earhart , првата жена пилот која лета сама над Атлантикот.

Цена : 28,500,00ден

Badem

Оваа интересна маса потекнува од 50-тите години на минатиот век, од Скопје, изработена од дрвен материјал со фурнир орев и ногарки од масив орев. Редизајнирана со техника принт на дрво.

Цена : 24.600,00den.

Blue Iris

Масата е произведена во 50-тите години на минатиот век во Скопје. Горната плоча е изработена од дрвен материјал обложен со фурнир орев а ногарките се стилски и изработени од масив орев . Целата е освежена и заштитена со мат лак а на горната плоча е нанесен принт на дрво.

Цена : 24.600,00ден