комода SEDEF

Комодата SEDEF е стара повеќе од 60 год, изработена од дрво обложено со фурнир орев. Пред редизајнирање убао е истругана, потоа…

комода PROVIENCE

Комодата PROVIENCE со потекло од 70-тите години на минатиот век, во италијански стил. Редизајнирана е со техника на златна патина…

наткасна ORANGE

Наткасна ORANGE стара повеќе 70 години, дел од моминска спална соба од дрвен материјал оплеменет со фурнир орев , редизајнирана…

Урбан Олд нуди уникатни и ексклузивни парчиња мебел кои во Вашиот домашен или работен простор ќе го нагласат Вашиот стил на живеење, индивидуалност и барања.
Задоволните клиенти се нашата цел и референца.
За секое Ваше барање или консултација во врска со редизајн на мебел ве очекуваме да не контактирате.                                                                                                                                                                                                            Ваш,     oldlogo